Over ons

CM Pro is opgericht door Johan Blok. Sinds 1999 is hij actief in het domein van content management, kennismanagement en informatiemanagement en -publicatie in het algemeen. In de afgelopen jaren is hij onder meer betrokken geweest bij een groot aantal projecten bij overheden, waaronder de gemeenten Amersfoort en Rotterdam en de Inspectie van het Onderwijs; bij een aantal woningcorporaties, waaronder Woningcorporatie wonenCentraal in Alphen aan den Rijn, en bij projecten voor zeer diverse profit- en non-profit organisaties, zoals Travalli, Nedri Spanstaal, Wright Medical en CNV Publieke Zaak.

Bij het uitvoeren van grotere projecten maken we gebruik van een netwerk bestaande uit content management specialisten, developers, designers, trainers en webredacteuren. De beste specialisten, of ze nu ZZP-er zijn of lead specialist bij een gerenommeerd webbureau, kunnen we inzetten om zeker te zijn dat we uw verwachtingen kunnen waarmaken.

Kenmerken die we belangrijk vinden in de projecten, die we voor en samen met u realiseren, zijn voorspelbaarheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en doortastendheid.

Of uw opdracht nu een analyse van twee dagen betreft of meerdere maanden duurt, het belangrijkste is dat het eindresultaat leidt tot meer online succes voor uw organisatie. Pas dan is er voor u en voor ons reden tot tevredenheid. Maak een afspraak om te bespreken wat CM Pro voor u kan betekenen!